VELDWONING

Geheel in de ruim opgezette stijl van Hooghland is deze fraaie vrijstaande woning met garage. Hier krijgt groots wonen betekenis, vanaf maar liefst 536 m3. Ontworpen voor een optimale beleving van ruimte. Opvallend zijn de prachtige voorgevel in jaren ‘30 stijl met grote raampartijen en het ambachtelijk metselwerk met verfijnde details. De smaakvolle voordeur nodigt uit naar binnen. Daar ervaart u volop de riante afmetingen. Geniet in alle ruimte met elkaar van gezinsmomenten in uw knusse zithoek en lange avonden aan de grote eettafel. De woning is uiteraard voorzien van de nieuwste toepassingen op het gebied van comfort, energie-efficiëntie, isolatie, duurzaamheid en veiligheid. Een knipoog naar het verleden, het comfort van nu en de techniek van de toekomst. Met onze Persoonlijke Huisvesting zijn bovendien tal van uitbreidings- en indelingsvarianten mogelijk. Zo creëert u uw droomwoning, voor nu en in de toekomst. 
Begane grond
De begane grond is zeer royaal van opzet, met een ruime woonkamer die u geheel naar eigen wens kunt indelen, met een grote woonkeuken waarin een eilandopstelling mogelijk is. De geweldige lichtinval door de metershoge ramen geven uw inrichting de schijnwerper die zij verdient.

Verdieping
In uw riante masterbedroom is het heerlijk wakker worden bij de eerste zonnestralen door het grote raam. Ook de overige gezinsleden hebben volop ruimte in de twee grote slaapkamers op de eerste verdieping. De verkwikkende waterstralen van de inloopdouche in uw royale badkamer zijn de beste start van de dag.

Zolder
De grote zolderverdieping in uw woning is bereikbaar via een vaste trap. Hij biedt u volop ruimte om een extra slaapkamer te creëren. Door middel van Persoonlijke Huisvesting heeft u hier bovendien de mogelijkheid voor het plaatsen van een of twee dakkapellen en dakramen aan de achterzijde, voor nog meer licht.

 

WEIDEWONING

Deze stoere halfvrijstaande woning sluit helemaal aan bij de ruime uitstraling van Hooghland. Achter een mooie belijning, warme kleuren metselwerk met fraaie ornamenten, de hoge raampartijen en het imposante dak gaat een riante eengezinswoning schuil, vanaf maar liefst 479 m3. U heeft een ruime mate van vrijheid de indeling van de woning geheel af te stemmen op al uw persoonlijke woonideeën. Dat de nieuwste techniek op het gebied van comfort, energie-efficiëntie, isolatie, duurzaamheid en veiligheid aanwezig is, spreekt voor zich. Zo heeft u een woning die in alle opzichten voldoet aan uw woonwensen, voor nu en nog vele jaren.


Begane grond
Een fantastisch ruime woonkamer biedt u volop gelegenheid voor het plaatsen van een royale zithoek met eventueel een knus leeshoekje. In de grote woonkeuken is het goed toeven aan een lange keukentafel en is ook een eilandopstelling mogelijk.

Verdieping
Op de eerste verdieping genieten alle gezinsleden van hun eigen plek in een van de drie grote slaapkamers, waaronder een riante masterbedroom. De ruime badkamer met heerlijke inloopdouche leent zich uitstekend voor uw eigen spa.

Zolder
Via een vaste trap komt u op de royale zolderverdieping van uw woning. Hier heeft u bovendien de mogelijkheid voor nog een extra slaapkamer. Met Persoonlijke Huisvesting kunt u eventueel een of twee dakkapellen aan de achterzijde plaatsen, voor nog meer licht en ruimte.